Informace o programu
Zajímá tě kvalita potravin z běžné i ekologická produkce? Chceš přispívat ke zlepšení stavu nabízených potravin v obchodech ať už v terénu, nebo v laboratoři?
Naučíme tě, jak hodnotit kvalitu a zdravotní nezávadnost potravin, ale i jak skladovat a zpracovat ovoce a zeleninu s využitím nejmodernějších postupů. Budeš ovládat senzorické hodnocení vín a ovocných destilátů a identifikace vad a chorob v alkoholických a nealkoholických nápojích pro tebe bude hračka.
Naučíme tě, jak hodnotit kvalitu a zdravotní nezávadnost potravin, ale i jak skladovat a zpracovat ovoce a zeleninu s využitím nejmodernějších postupů. Budeš ovládat senzorické hodnocení vín a ovocných destilátů a identifikace vad a chorob v alkoholických a nealkoholických nápojích pro tebe bude hračka.
Titul:
Magisterský (Ing.)
Fakulta:
Zahradnická fakulta
Délka studia:
2 roky
Forma studia:
Prezenční,
Kombinovaná
Začátek studia:
1. září 2025
Místo studia:
Lednice
Kritéria pro přijetí:
Rozdílová zkouška v případě absolvování Bc. studijního programu na jiné fakultě než je ZF MENDELU
Počty přijímaných studentů:
30 (prezenční),
30 (kombinované)
Navazující studijní programy:
Vyučované předměty - prezenční
Výpis vyučovaných předmětů vychází z aktuálního školního roku a je pouze orientační.