Informace o programu
Zajímá tě, co jíme? Chceš mít v malíku všechny potravinářské technologie a podílet se na vývoji, inovaci nebo kontrole potravin?
Studium je zaměřeno na specializované potravinářské výroby (technologii masa, cereálií, mlékárenského průmyslu, drůbežářského průmyslu, sacharidů, kvasného průmyslu, tuků, zpracování ryb) včetně konzervace a chemie potravin, a to v návaznosti na základy zemědělské produkce a předměty všeobecného zaměření.
Studium je zaměřeno na specializované potravinářské výroby (technologii masa, cereálií, mlékárenského průmyslu, drůbežářského průmyslu, sacharidů, kvasného průmyslu, tuků, zpracování ryb) včetně konzervace a chemie potravin, a to v návaznosti na základy zemědělské produkce a předměty všeobecného zaměření.
Titul:
Bakalářský (Bc.)
Fakulta:
Agronomická fakulta
Délka studia:
3 roky
Forma studia:
Prezenční
Začátek studia:
22. září 2025
Kritéria pro přijetí:
Průměrný prospěch za posledního 2,5 roku studia na SŠ
Počty přijímaných studentů:
100 (prezenční)
Navazující studijní programy:
Vyučované předměty - prezenční
Výpis vyučovaných předmětů vychází z aktuálního školního roku a je pouze orientační.