Informace o programu
Sníš o vlastním minipivovaru? Nebo se za pár let vidíš v některém z průmyslových českých pivovarů? Zajímá tě, co všechno v sobě ukrývá proces vaření piva?
Cílem studijního programu Pivovarství a sladařství je udržovat vysokou profesní čest tradiční cechovní výroby v Česku. Studenti získají znalosti a praktické dovednosti z oblasti pivovarské výroby. Absolventi mohou získat živnostenské oprávnění pro podnikání v oboru.
Cílem studijního programu Pivovarství a sladařství je udržovat vysokou profesní čest tradiční cechovní výroby v Česku. Studenti získají znalosti a praktické dovednosti z oblasti pivovarské výroby. Absolventi mohou získat živnostenské oprávnění pro podnikání v oboru.
Titul:
Bakalářský (Bc.)
Fakulta:
Agronomická fakulta
Délka studia:
3 roky
Forma studia:
Prezenční
Začátek studia:
23. září 2024
Místo studia:
Brno
Kritéria pro přijetí:
Průměrný prospěch za posledního 2,5 roku studia na SŠ
Počty přijímaných studentů:
20 (prezenční)
Vyučované předměty - prezenční
Výpis vyučovaných předmětů vychází z aktuálního školního roku a je pouze orientační.