Informace o programu
Zajímá tě nutriční hodnota potravin a využitelnost živin?
Chceš mít v malíku znalosti fyziologických, anatomických a genetických aspektů výživy člověka?
Studiem získáš nejen základní znalosti o fyziologických procesech trávení, zpracování a využití živin na orgánové, buněčné a molekulární úrovni, ale seznámíš se i s psychologií výživy a základními aspekty poradenského procesu.
Můžeš se pak dát na dráhu výživového poradce, ať už na volné noze, nebo v rámci firmy nebo státní instituce, nebo kontrolovat nutriční hodnoty potravin ve výrobě.
Chceš mít v malíku znalosti fyziologických, anatomických a genetických aspektů výživy člověka?
Studiem získáš nejen základní znalosti o fyziologických procesech trávení, zpracování a využití živin na orgánové, buněčné a molekulární úrovni, ale seznámíš se i s psychologií výživy a základními aspekty poradenského procesu.
Můžeš se pak dát na dráhu výživového poradce, ať už na volné noze, nebo v rámci firmy nebo státní instituce, nebo kontrolovat nutriční hodnoty potravin ve výrobě.
Titul:
Magisterský (Ing.)
Fakulta:
Agronomická fakulta
Délka studia:
2 roky
Forma studia:
Prezenční
Začátek studia:
22. září 2025
Kritéria pro přijetí:
Písemná přijímací zkouška
Počty přijímaných studentů:
20 (prezenční)
Vyučované předměty - prezenční
Výpis vyučovaných předmětů vychází z aktuálního školního roku a je pouze orientační.