Informace o programu
Zajímá tě kvalita ovoce a zeleniny nejen z bioprodukce, ale i z konvenčního zemědělství? Víme, že ne každý nakupuje na farmě a chceme, aby i v supermarketech byly kvalitní produkty. Proto tě naučíme, jak hodnotit kvalitu a zdravotní nezávadnost potravin. Budeš ovládat jakostní parametry produktů zahradnické a konzervárenské výroby a senzorické hodnocení vín a ovocných destilátů budeš mít v malíku.
Titul:
Bakalářský (Bc.)
Fakulta:
Zahradnická fakulta
Délka studia:
3 roky
Forma studia:
Prezenční,
Kombinovaná
Začátek studia:
1. září 2025
Místo studia:
Brno,
Lednice
Kritéria pro přijetí:
Průměrný prospěch za posledního 2,5 roku studia na SŠ
Počty přijímaných studentů:
30 (prezenční),
30 (kombinované)
Navazující studijní programy:
Vyučované předměty - prezenční
Výpis vyučovaných předmětů vychází z aktuálního školního roku a je pouze orientační.