Informace o programu
Zajímá tě, jak se vyvíjí a vyrábí kvalitní potraviny?
Chceš mít v malíku řízení provozu potravinářského podniku?
Specializace Technologie potravin tě připraví na řízení procesů v potravinářských technologiích. Získáš znalosti chemické, mikrobiologické a senzorické analýzy potravin, hygieny potravin, výživy člověka, potravinářského inženýrství včetně problematiky balení potravin, podnikového managementu i marketingu.
Chceš mít v malíku řízení provozu potravinářského podniku?
Specializace Technologie potravin tě připraví na řízení procesů v potravinářských technologiích. Získáš znalosti chemické, mikrobiologické a senzorické analýzy potravin, hygieny potravin, výživy člověka, potravinářského inženýrství včetně problematiky balení potravin, podnikového managementu i marketingu.
Titul:
Magisterský (Ing.)
Fakulta:
Agronomická fakulta
Délka studia:
2 roky
Forma studia:
Prezenční
Začátek studia:
22. září 2025
Kritéria pro přijetí:
Písemná přijímací zkouška
Počty přijímaných studentů:
20 (prezenční)
Vyučované předměty - prezenční
Výpis vyučovaných předmětů vychází z aktuálního školního roku a je pouze orientační.