Informace o programu
Zajímá tě kontrola potravin? Chceš mít v malíku analytické metody používané při kontrole jakosti potravin?
Studium tě připraví na dráhu pracovníka dozoru nad jakostí potravin. Budeš znát specializované metody použitelné pro analýzu potravin (chemické, mikrobiologické, senzorické) rostlinného i živočišného původu včetně problematiky řízení jakosti, kontroly zdravotní nezávadnosti a označování. Získáš přehled i v ekotoxikologii a nezbytné znalosti z oblasti výživy člověka.
Studium tě připraví na dráhu pracovníka dozoru nad jakostí potravin. Budeš znát specializované metody použitelné pro analýzu potravin (chemické, mikrobiologické, senzorické) rostlinného i živočišného původu včetně problematiky řízení jakosti, kontroly zdravotní nezávadnosti a označování. Získáš přehled i v ekotoxikologii a nezbytné znalosti z oblasti výživy člověka.
Titul:
Magisterský (Ing.)
Fakulta:
Agronomická fakulta
Délka studia:
2 roky
Forma studia:
Prezenční
Začátek studia:
22. září 2025
Kritéria pro přijetí:
Písemná přijímací zkouška
Počty přijímaných studentů:
20 (prezenční)
Vyučované předměty - prezenční
Výpis vyučovaných předmětů vychází z aktuálního školního roku a je pouze orientační.