<< <  Září 2017  > >>
PoÚtStČtSoNe
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

 

prvaci.mendelu.cz

Teorie a praxe konzervárenského zpracování ovoce a Moderní trendy ve výrobě ovocných destilátů

Kurzy a semináře

Akce se skládá ze dvou samostatných přednášek. První přednáška je zaměřena na teorii a praxi ve zpracování a konzervaci ovoce, které je stále nepostradatelnou a neodmyslitelnou součástí při zpracování ovoce. V této části se dozvíte více o kompotování, přípravě povidel, marmelád, džemů, sušení, kandování a výrobě ovocných štáv. Druhá akce se zabývá technologiemi a moderními trendy ve výro bě ovocných destilátů. 

Aula Zahradnické fakulty (Lednice)

Mendelova univerzita v Brně

  • Ulice: Valtická 337
  • Město: Lednice
  • PSČ: 691 44
  • Stát: Česká republika

Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

  • Ulice: Valtická 337
  • Město: Lednice
  • PSČ: 691 44
  • Stát: Česká republika