Ingrovy dny a Salima 2018

5. 3. 2018
Ústav technologie potravin Agronomické fakulty Mendelovy univerzity v Brně prezentoval své výrobky z poloprovozů, které jsou určeny pro praktickou výuku a výzkum, na veletrhu Salima a Festival Chutí 2018.

44. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin je pro letošní rok minulostí. Zúčastnilo se jí 155 účastníků. Zaznělo sedm přednášených sdělení a v plakátové sekci bylo prezentováno 26 posterů.

Na brněnském výstavišti (Veletrhy Brno, a.s.) v pavilonu A a C Ústav technologie potravin Agronomické fakulty Mendelovy univerzity v Brně prezentoval od úterý do pátku na dvou stáncích výrobky z poloprovozů budovy, které jsou umístěny na budově M2 a jsou určeny pro praktickou výuku a výzkum. Na stánku v pavilonu A na Výstavišti byl v rámci sekce Regionální agrární komory (RAK JMK) o masné výrobky z Ústavu technologie potravin spolu s rohlíky velký zájem. V pavilonu C bylo v rámci Festivalu chutí od čtvrtka do pátku prezentováno univerzitní akademické pivo. Ve čtvrtek to byl medový ležák a v pátek pivo s přídavkem sladu z barevné pšenice. Přelom února a března bývá mediálně na Agronomické fakultě již tradičně vyhrazen potravinářům a obě akce tak spolu vhodně doplnily nabídku informací a prezentovaly Mendelovu univerzitu v Brně odborné i široké veřejnosti.

Více aktualit

Všechny aktuality